UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 23-07-2023

Yoga en Meditatie Groepsretraite


Yoga en Meditatie Groepsretraite
Heb jij behoefte aan geen prikkels om je heen en alleen maar even bezig te zijn met jezelf en verdiepen in je eigen spirituele interesses? Dat kan in deze retreat, samen met gelijkgestemden. Een digitale detox retreat, even geen telefoon, tablet, computer. Voel de impulsen van de natuur en adem er in mee.

Ervaar de stilte vanuit een zonnig terras met uitzicht over de oceaan van de Costa Tropical in Zuid Spanje. Voel de wind, hoor de vogels, eet gezond en licht en kom weer in balans en harmonie. Verblijf in een vrijstaande privé villa met eigen zwembad en een eigen/of gedeelde slaapkamer.

Spirituele verdieping
Veel mensen voelen dat er iets aan het verschuiven is en zijn op zoek naar gelijkgestemden om te praten en te delen. Ook om op een andere manier te leven en bewustzijn wat niet meer passend is met het verleden. Er komen realisaties dat vele mensen niet meer bij hun omgeving passen en er een schifting plaatsvindt. Spirituele verdieping geeft ook onthechting en loslaten. Een proces wat soms pijnlijk en heftig kan zijn. Het is belangrijk dat je weet en voelt dat je niet alleen bent in je proces want het kan eenzaam zijn en je kan je niet begrepen voelen. Verdieping in je proces bereik je sneller door begrip van een ander en verbinding met je lichaam, geest en ziel.

Liefdesbewustzijn
Om in je eigen groei stevig te staan nodigt het leven en deze tijd jou uit om oude pijn los te laten en in de energie van liefde te stappen. Het liefdesbewustzijn is de frequentie van de nieuwe wereld die iedereen mag omarmen.

 

  • Spirituele Vakantie Reizen
  • 23 juli 2023 t/m 29 juli 2023
  • Tichelkuilen 31, 7206BC  Zutphen, Gelderland, NEDERLAND
  • € 1695,00
  • 06 39804150
  • infospirituelevakantiereizen.nl
  • Yin yoga, Leven vanuit je hart, Meditatie

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Spirituele Vakantie Reizen (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Spirituele Vakantie Reizen
Spirituele Vakantie Reizen

Over Spirituele Vakantie Reizen

Vanaf 2011 geven wij unieke spirituele reizen naar Noorwegen, Tanzania, Spanje, Indonesië, Italië, Kenia, Marokko. Onze deelnemers zijn door het leven geboeid en willen weg van het massatoerisme. Zij willen bewuster in hun leven staan, zoeken ontspanning, rust, inspiratie en avontuur. Bij de groepsreizen geven wij een uniek bewustwordingsprogramma. We hebben een geweldig team van...

IS DIT IETS VOOR JOU?

bij mooi weer buiten...
workshops en cursus
2 oktober 2023
ET-Healing Experience | Stargate Meditatie (Live)
17 oktober 2023
Soul Body Fusion® lerarenopleiding informatieavond
25 september 2023
Yoga Weekend: Tantra, de Basis van Hatha Yoga
7 oktober 2023
Pelvic Heart Immersion - Tanya Rozenthal en team
2 oktober 2023
info avond yogaopleidingen: yin, yoga nidra, hatha
9 oktober 2023