UIT BUZZBIE'S ARCHIEF VAN 07-08-2023

Zomer Tantra Avond-Retraite


Een bijzondere retraite in de avonduren met een unieke mix van moderne en klassieke Tantra. Elke avond een stukje dieper beleven, verder ontwikkelen en jezelf verder openen voor een leven met meer plezier, geluk en liefde.

Deze Tantra-retraite is geschikt om naast je werk te doen, mocht je die week geen vrij hebben, maar ook zeer goed te combineren met een eigen invulling van bijvoorbeeld natuurbeleving en stilte. Ongeacht je situatie, we helpen je om het beste uit de zeven dagen te halen.

-= DIEPERE LAGEN =-

Deze 7daagse Tantra-retraite is gericht op het beleven van de diepere lagen van het leven. De diepere lagen in jezelf, in verbinding met elkaar en met het Universum. Stapsgewijs nemen we je mee in het loslaten van illusies, ontvankelijker worden voor het subtiele en leven vanuit jouw unieke kern.

Elke stap die je maakt, helpt je om voller te leven: meer genieten, meer plezier, meer geluk en meer liefde. Dit kun je gaan merken in alle aspecten van je leven, zoals je relaties, werk en gezondheid.

-= VOOR WIE =-

Je kunt alleen komen of samen met je partner. Kom je samen met je partner, dan kun je ervoor kiezen om oefeningen alleen met je partner te doen of om ook te wisselen. Ongeacht je keuze blijft Tantra uiteindelijk een persoonlijk pad.

Ervaring met Tantra, bewustzijnsontwikkeling of lichaamswerk is niet nodig. We leggen alles duidelijk uit. Ook als je al wel ervaring hebt, kunnen we je helpen met hoe je nog weer meer uit de retraite kunt halen.

Ongeacht ervaring is het wel van belang dat je je grenzen goed kunt aanvoelen en aangeven. Deze retraite is een ervaring en training, geen therapie.

-= KLEINE GROEP =-

De Zomer Tantra Avond-Retraite beperken we tot een kleine groep van maximaal 8 deelnemers. Door deze kleine groep is er meer individuele aandacht mogelijk en ontstaat een hechtere groep. Er is geen ‘verdrinken’ wat je in een grote groep kunt hebben. Tegelijk ben je zichtbaarder, omdat je je ook niet kunt verstoppen, zoals in een grotere groep.

Heeft een kleine groep je voorkeur of is dit iets wat je uit wil proberen, dan is deze retraite de geschikte plek voor jou.

-= BALANS =-

In de retraite werken we vanuit een man-vrouw balans, zodat er een gelijkmatige energie ontstaat.

Daarnaast is er een balans in geklede en (deels) ontklede oefeningen, wat we geleidelijk opbouwen.

-= VEILIGE OMGEVING =-

In Tantra kun je jezelf tegenkomen, geraakt worden of momenten hebben waarop je het moeilijk hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je bij ons in een veilige omgeving terecht komt. We geven je de ruimte om hierin zelf te kiezen en in hoeverre je het aan wil gaan, wat je tegenkomt. Niets hoeft!

We nodigen je dan ook uit en geven je de ruimte om je eigen grenzen in de gaten te houden en deze ook aan te geven. Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet. Ook als er wat geraakt wordt en er emoties bovenkomen, is daar ruimte voor en kunnen we je daarin steunen en bedding geven. Ook als er meer dan een emoties geraakt worden kunnen we begeleiden, we zijn trauma-geïnformeerd.

--- Grenzen verleggen zorgt voor groei, grenzen overschrijden niet ---

-= OVERDAG =-

Je kunt deze retraite naast je werk doen of juist de hele week vrij houden. In beide gevallen krijg je oefeningen mee om je ervaring te verdiepen.

-= Naast je werk =-
Neem je deel aan deze retraite naast je werk, omdat je dat prettiger vindt of omdat je geen vrij kunt krijgen in die week, dan ligt de focus op de avonden. De oefeningen die we meegeven voor naast je werk, nemen in totaal ongeveer 30 minuten in beslag en kunnen verdeeld worden over twee momenten.

-= Als je vrij bent =-
Heb je overdag wel vrij, dan geven we naast de oefeningen die we aan iedereen meegeven ook handreikingen mee hoe je hier een weekretraite met stilte, meditatie en oefeningen van kunt maken om in je eigen tempo en omgeving nog dieper te gaan.

-= GEZAMENLIJK ETEN =-

Op dinsdag t/m zondag heb je de optie om te beginnen met een eenvoudige gezamenlijke maaltijd om geleidelijk aan te komen voordat we de avond ingaan en weer als groep bij elkaar te komen.

-= PAKKETTEN =-

Voor de Zomer Tantra Avond-Retraite heb je keuze uit twee pakketten.

-= Vira =-
Vira is de heroïsche mens, de mens die de strijd aan durft te gaan met zijn eigen onwetendheid. Dit pakket bestaat uit de vijf avonden en de oefeningen die je thuis kunt doen.

-= Divya =-
Divya is de goddelijke mens. De zoeker naar het goddelijke in zichzelf en naar Waarheid en Kennis. Het Divya-pakket bestaat naast de avonden uit zes een-op-een contactmomenten van ongeveer een kwartier, waarin we je helpen om meer uit de retraite te halen. Hierin kunnen we je aanwijzingen geven voor in de avonden en/of extra oefeningen of meditaties die je naast de avonden kunt doen. De contactmomenten zijn in de middagen en via telefoon of Zoom. Er zijn max. 4 Divya-pakketten beschikbaar.

-= PRAKTISCH =-

Wanneer: maandag 7 t/m zondag 13 augustus 2023
Tijden:
- Maandag t/m zondag: 19:30 – 22:30
- Maaltijden (optioneel): dinsdag t/m zondag: 18:00-19:30
Waar: Hartstreling
Max. aantal deelnemers: 8

Vira-pakket (alleen avonden):
- Zonder maaltijden: € 197
- Met maaltijden: € 277
Divya-pakket (avonden + persoonlijke begeleiding):
- Zonder maaltijden: € 317
- Met maaltijden: € 397

Naaktheid in de retraite: ja (we bouwen daar gedurende de week naartoe op)
Man/vrouw balans: We streven naar man/vrouw balans, maar geven geen garanties. Mogelijk doe je dus oefeningen/meditaties met iemand van je eigen geslacht
Inbegrepen: maaltijden, thee
Meenemen: flesje water, omslagdoek voor tussen ontklede oefeningen door (nog niet nodig op de eerste avonden)

-= AANMELDEN =-

➡️ Meld je aan via het formulier op onze website: hartstrelingtantra.nl/evenement/zomer-tantra-avond-retraite-2023/#aanmelden

-= MEER INFORMATIE =-
Kijk op hartstrelingtantra.nl/evenement/zomer-tantra-avond-retraite-2023/
Of bel of mail naar Hartstreling: 06-10996723, info@hartstreling.nl

 

  • Hartstreling
  • 7 augustus 2023 t/m 13 augustus 2023
  • Schraaweide 2, 6932 LT  Westervoort, Gelderland, NEDERLAND
  • € 197,00
  • 06-10996723
  • infohartstreling.nl
  • Tantra, Spirituele groei, Week retraites

 

 

Heb je een vraag over dit event?

Stuur Hartstreling (de organisator) een bericht.
(Je e-mailadres wordt niet voor andere doeleinden gebruikt).

Logo van Hartstreling
Hartstreling

Over Hartstreling

“Dharma, Artha, Kama, Moksha - Vervulling, Voorspoed, Vreugde, Vrijheid” Bij Hartstreling Tantra komen traditioneel en modern, spiritueel en praktisch, hemels en aards samen. Alle Esoterische tradities, dus ook Tantra, hebben tot doel om de Eenheid met het Universum in jezelf te herstellen, door je te bevrijden van alles wat je tegenhoudt en wat de Waarheid voor je verborgen...

IS DIT IETS VOOR JOU?

Tantra Foundation
Tantra Foundation Training
16 november 2024
Unieke cursus Sunyoga door Sunyogi Umasankar
15 augustus 2024
1-daagse Ontdek Paardencoaching
27 september 2024
maha kundalini tantra
Maha Kundalini Tantra Jaartraining 2024-2025
27 september 2024
Chakra Yoga, verdiepen in 3 weekenden
31 augustus 2024
Zielsopstellingendag ✨
28 september 2024